P.&C. Development SA
  • P.&C. Development


Καλώς ήρθατε

στο όραμα της P.&C. Development

Η P.&C. Development βρίσκεται στην 6η τάξη (με μέγιστη την 7η) του ΜΕΕΠ κι έχει πιστοποιηθεί από την TUV Αυστρίας στην εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας.

Η φιλοσοφία μας

Η P.&C. Development στηρίζει όλη τη φιλοσοφία της λειτουργίας της στην ποιότητα. Όλα τα έργα μας, αρχίζουν με το θεμελιώδες ερώτημα "Τι είναι το καλύτερο για τους ανθρώπους και την κοινωνία;"

Οι απαντήσεις του ερωτήματος έχουν οδηγήσει την ομάδα της P.&C. Development να ακολουθεί συσκεκριμένη πολιτική σχεδιασμού ώστε να εκπληρώσει άρτια όλους τους στόχους της:

  • Aυτονομία στη διαχείριση του έργου με συνεχή έλεγχο για την ποιότητα, το χρόνο και τον προϋπολογισμό
  • Επί τόπου Λήψη Αποφάσεων
  • Συνεχή χρήση νέων τεχνολογιών και μεθόδων εργασίας

Έτσι, η P.&C. Development έχει καταφέρει να δημιουργήσει αυτά τα χρόνια πορείας της, ένα χαρτοφυλάκιο με μεγάλο φάσμα έργων στον τομέα των κατασκευών.

Ιστορικό

Η εταιρεία P.&C.Development S.A. ιδρύθηκε το έτος 2002 στην Αθήνα με σκοπό την ανάληψη, μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών και δημόσιων έργων κάθε μορφής και φύσεως. Ακόμα και έργων που απαιτούν ειδικά πτυχία ή εγγραφή σε ειδικούς καταλόγους. Από την ίδρυσή της έως σήμερα συμμετέχει σε δημόσιους διαγωνισμούς τεχνικών έργων σε όλη την Ελλάδα, επιτυγχάνοντας συνεχείς αναθέσεις ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και σε ιδιωτικά τεχνικά έργα.

Έχει αναλάβει 65 Δημόσια Έργα ,από τα οποία τα 55 έχουν ολοκληρωθεί και παραδοθεί, ενώ τα υπόλοιπα 10 είναι σε εξέλιξη. Έχει αναλάβει και ολοκληρώσει την κατασκευή Συγκροτημάτων Πολυτελών Κατοικιών στη Ρόδο και στην Κρήτη και συγχρόνως βρίσκεται στην φάση υλοποίησης Ξενοδοχειακής μονάδας και Τουριστικών καταλυμάτων σε παραθαλάσσιες περιοχές.

Οραματιζόμαστε Το Μέλλον

Με τη συνεχώς αναπτυσσόμενη αναπτυξιακή της πορεία και την πρόσβαση της στην αγορά, η P.&C. Development αναδυκνείεται ως η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση κεφαλαίων για επένδυση, καλύπτοντας τις προσδοκίες του σήμερα αλλά και του μέλλοντος στις φιλοδοξίες των επενδυτών.


Οι πελάτες μας

Η P.&C. Development δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς της αγοράς, γι΄αυτό και οι πελάτες μας ανήκουν σε όλες τις κατηγορίες των επιχειρησιακών κλάδων.

Μας έχουν εμπιστευτεί και εξακολουθούν να μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις, οργανισμοί, βιομηχανίες και βιοτεχνίες επιβραβεύοντας τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία μας και τις υπηρεσίες μας.

Στην P.&C. Development δε νιώθουμε ότι οι πελάτες, μας αναθέτουν τα έργα τους. Νιώθουμε ότι μας εμπιστεύονται τα όνειρά τους.

Στο χρονικό διάστημα που η εταιρεία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της στην αγορά έχει συνεργαστεί και συνεχίζει να συνεργάζεται με δημόσιους φορείς, οργανισμούς του δημοσίου και με ιδιωτικούς φορείς.


Τα Πιστοποιητικά μας

tuv.jpg#asset:271

για τα εξής πεδία εφαρμογής:

  1. Κατασκευή και συντήρηση κτιρίων, υδραυλικων δικτύων, λιμανιών, ηλεκτρομηχανολογικών έργων, βιομηχανικών μονάδων / ισχύος, έργα οδικών υποδομών, πλωτών έργων, έργων σκυροδέματος, καθαρισμό και έργων επεξεργασίας νερού / λυμάτων / στερεών αποβλήτων

  2. Μελέτη, Κατασκευή, Εγκατάσταση και Συντήρηση κατασκευαστικών έργων ιδιωτικής χρήση

Μας εμπιστεύτηκαν

Βουλή των Ελλήνων Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων - ΕΥΔΕ Αεροδρομίων Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων - ΕΥΔΕ Ρόδου Γενικό Επιτελείο Στρατού - 736 ΔΣΕ Δήμος Αργοστολίου Δήμος Ηρακλείου Δήμος Καλλιθέας Ρόδου Δήμος Κεφαλονιάς Δήμος Κω Δήμος Πάρου Δήμος Χανίων Δήμος Χίου Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (E.O.T.) Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου ΙΚΑ - ΕΤΑΜ Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ) Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου ΟΕΚ - Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας Πανεπιστήμιο Πατρών Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων


ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ.ΕΜΠΕΙΡΙΑ;

Η P.&C. Development προσφέρει κατασκευαστικές λύσεις σε μεγάλο φάσμα έργων

Επικοινωνήστε